موادلازم:
میگو=12 عددآرد سوخاری و شیر=از هر کدام نصف پیمانه پنیر پارمسان=1/4 پیمانه زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چایخوریفلفل قرمز و فلفل سیاه=از هر کدام 1/4قاشق چایخوری تخممرغ=یک عدد اسفناج=20 برگ کامل (100 گرم) آرد =یک قاشق چایخوری روغن زیتون=یک قاشق سوپخوریطرز تهیه:میگوها را شسته و پاک میکنیم. آرد سوخاری، پنیر، زردچوبه، نمک و فلفل قرمز را با هم مخلوط میکنیم. تخممرغ را با چنگال هم زده ابتدا میگو را در تخممرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این کار را تکرار میکنیم. سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ مینماییم. میگوها را روی دستمال آشپزخانه میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت میگذاریم قبل از گرم شدن، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بر میداریم. روغنزیتون را اضافه کرده اسفناج را در ظرف سرو میگذاریم. سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را میچینیم.